Belediye Tahsildar ve Bilgisayar İşletmeni Alımı Yapacak

31 Ağustos 2022 Tarihli ve 31939 Sayılı Resmî Gazete' de yayımlanan alım ilanına göre İstanbul ili Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bünyesine tahsildar ve bilgisayar işletmeni alımı yapacak.

Belediye Tahsildar ve Bilgisayar İşletmeni Alımı Yapacak

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Tahsildar ve Bilgisayar İşletmeni Alımı Yapacak

Yerel yönetimlerden personel alım haberi gelmeye ederken, 31 Ağustos 2022 Tarihli ve 31939 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan alım ilanına göre İstanbul ili Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bünyesine tahsildar ve bilgisayar işletmeni alımı yapacağını duyurdu. 

Kadro dağılımı aşağıdaki gibi olacak

Başvurular ne zaman yapılacak ?

Belediye bünyesine yapılacak alımlar kurumun yapacağı sınav ile olacak. Adaylar bu sınava katılabilmek için istenen belgeler ile birlikte 3 - 7 Ekim 2022 tarihleri arasında Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuru  yapabilecekler.  Elektronik ortamda yapılan başvurular, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin [email protected] mail adresine yapılacaktır.

Alım sınavı 25 Ekim'de

Memur alımı için 25/10/2022 tarihinde saat 09.30’da başlamak üzere Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No: 5 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde bulunan Belediyesi ana hizmet binasında Sözlü Sınav yapılacaktır.

Başvuru şartları neler ? 

  • Türk vatandaşı olmak.
  •  Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Alım ilanında belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak 
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak
  • İstenen özel şartları taşımak 
  • 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Tahsildar ve Bilgisayar İşletmeni Alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN