Bartın'da Husumetli Aileler Kavga Etti: 2 Ölü,1 Yaralı

Bartın'ın Akbaba köyünde daha önceden husumetli olan iki aile arasında arazi sebebiyle tartışma çıktı. 10 el ateş edilen tartışmada 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişinin sağlık durumunun ağır olduğu belirlendi.

Bartın'da Husumetli Aileler Kavga Etti: 2 Ölü,1 Yaralı

Bartın'a bağlı Akbaba köyünde daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 aile arasında tartışma çıktı, sonuç kanlı bitti. Aydın Ergün ile evinin yakınında bulunan araziye temizlik yapmaya gelen 52 yaşındaki Mustafa Akçora, karısı 55 yaşındaki Fatma Akçora ile kardeşi 43 yaşındaki Musa Akçora arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı.

3 Kişiye 10 El Ateş Açıldı

Ortamın gerildiği kavga esnasında tartışmanın büyümesi üzerine Aydın Ergün, yanında bulunan silahla Mustafa Akçora, Musa Akçora ve Fatma Akçora’nın  üzerine 10 el ateş açtı.

2 Ölü, 1 Ağır Yaralı
10 el ateş açılması sonunda baş ve göğsünden yararlanan Fatma Akçora olay yerinde hayatını kaybederken, Musa Akçora ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yüzünden yaralanan ve ağır yaralı bir şekilde hastane kaldırılan Mustafa Akçora’nın ise hayatı tehlikesinin sürdüğü belirlendi.


Zanlı Evinde Yakalandı 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre olayın sonrasında oturduğu evde olduğu belirlenen ve teslim olmamak amacıyla direnen Aydın Ergün, Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı operasyon ile gözaltına alındı.