2020'de 3 İlan ile En Az Lise Mezunu Astsubay Alımı Yapılacak (Jandarma-KKK-MSB)

2020 yılının kalan günlerinde en az lise mezunu adaylar arasından astsubay alımı yapılacak. Kadın erkek adaylar arasından yapılacak astsubay alımında ilk bilgiler ve detaylar haberimizde.

2020'de 3 İlan ile En Az Lise Mezunu Astsubay Alımı Yapılacak (Jandarma-KKK-MSB)

2020 'nin kalan günlerinde 3 ilan ile en az lise mezunu astsubay alınacak.

Kamubulteni.com 'a yoğun şekilde gelen mesajlarda 2020 yılının kalan günlerinde astsubay alımı yapılıp yapılmayacağı sorusu soruldu. İnstagram adresimize gelen yoğun sorular sonrası biz de adayların sorularına cevap vermek için bu yazımızı kaleme aldık. Siz de ilanları takip ve soru sormak için İnstagram adresimizi takip edin.TAKİP İÇİN TIKLAYIN

3 AYRI YENİ ASTSUBAY ALIMI

2020 yılının kalan günlerinde en az lise mezunu adaylar arasından astsubay alımları yapılacak. Milli Savunma Üniversitesi Astsubay MYO, Jandarma Astsubay MYO ve MSB bünyesine yapılacak astsubay alımları yapılacak.

MSÜ BÜNYESİNE

14 Haziran günü MSÜ yazılı sıanvı yapıldı. Yazılı sınavı geçen ve YKS 'de taban puanı alan adaylar arasından astsubay alımı yapılacak. Astsubay Meslek Yüksek Okulu 'na yapılacak alım , lise mezunları arasından olacak. 21 yaş şartının arandığı astsubay alımında adayların MSÜ ve YKS 'ye girmesi şartı var.

JANDARMA BÜNYESİNE

Jandarma Genel Komutanlığı , Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu bünyesine lise mezunu adaylar arasından astsubay alınacak. 21 yaş şartı ile yapılacak astsubay alımında adayların YKS 'ye girme şartı var. YKS 'nin ilk oturumu olan TYT 'de baraj puanı geçen adaylar, daha sonra spor ve diğer seçim aşamalarına girerek astsubay olabilir.

KARA-DENİZ-HAVA KUVVETLERİ'NE

2020 yılının kalan günlerinde Kara-Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına KPSS puanı ile astsubay alımı yapılacak.  Alımın 2020 yılının son aylarında yapılması bekleniyor.

İlanlar hakkında gelişmeleri kamubulteni.com olarak anbean takipçilerimizle paylaşacağız. 

İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN