Yine Bir Aile Vahşeti Karısını Katletti Kızını Vurdu İntihar Etti

Kocaeli, bugün bir baba vahşetine şahit oldu. Öğlen saatlerinde yaşanan gelişmede Turan Karslı, boşanma aşamasındaki karısını öldürdü, kızını da yaraladı. Cinnet getiren baba daha sonra intihar etti.

Yine Bir Aile Vahşeti Karısını Katletti Kızını Vurdu İntihar Etti

Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Sezer Sokakta öğle saatlerinde bir aile vahşeti yaşandı. 55 yaşında tır şoförlüğü yapan Turan Karslı, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi Güler Karslı’yı öldürdü.

Karısının yanına öğlen saatlerinde gelen adam bu sırada sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Turan Karslı, yanında getirdiği tabancayla eşine ateş açtı. Evde olan kızı durumu görüp babasına engel olmaya çalışırken babası tarafından bacağından vuruldu.

Karısını öldüren adam daha sonra aynı tabancayla intihar ederek hayatına son verdi.

Duyulan silah sesleri sonrası çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerin ardından yapılan incelemede baba ve annenin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı kız tedavi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /