Yakalanan 17 Yaşındaki Hırsızın 26 Suç Kaydı Çıktı 

Denizli’de daha önce birkaç defa gözaltına alındıktan sonra yakalanmamak amacıyla JASAT ekiplerine ait araçların listesini çıkaran şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan 17 Yaşındaki Hırsızın 26 Suç Kaydı Çıktı 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri, il genelinde gerçekleştirilen başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde daha önce 8 farklı hırsızlık suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve yakalanmamak amacıyla Jandarma Suç Arama Timleri’ne (JASAT) ait araçların listesini çıkaran P.B adındaki 17 yaşındaki genç, bu sefer araç çaldı.


İhbar edilmesi üzerine JASAT dedektifleri ile Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşı daha reşit olmayan suç makinesini yakalamak amacıyla kolları sıvadı. Birçok bölgede P.B.’nin izini süren ekiplerin büyük bir dikkatle gerçekleştirdikleri çalışmaları meyvelerini verdi.

Ekipler, 17 yaşındaki suç makinesinin saklandığı yeni tespit ederek operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda P.B, bir evin çatısında saklanırken kıskıvrak bir şekilde yakalandı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen P.B., işlemlerin sonrasında sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

26 Suç Kaydı Ortaya Çıktı

17 yaşındaki suç makinesinin 10 ev ve iş yerinden hırsızlık, 10 hırsızlık, 4 motosiklet ile bisiklet hırsızlığı ve 1 otodan hırsızlık, 1 motorlu taşıt hırsızlığı olmak üzere toplamda 26 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.