Uzman Doktor Sokak Ortasında Kurşunlanarak Öldürüldü

Denizli’de görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, beslediği atlara bakıcılık yapan uzman çavuş tarafından 10 kurşunla öldürüldü.

Uzman Doktor Sokak Ortasında Kurşunlanarak Öldürüldü

Edinilen son dakika bilgisine göre Denizli’de dehşet yaşandı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal, darp ettiği uzman çavuş tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.

Acıpayam ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi'nde Dr. Naim Ünsal, bir bahçe satın aldı ve inşa ettiği ahırda hobi olarak at yetiştirmeye başladı. Atların bakımı için de uzman çavuş Musa D. ile anlaştı.

Dün akşam atlardan birinin kaybolması üzerine bugün ahıra gelen doktor ile uzman çavuş arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma daha sonra askerlik şubesi önünde kavgaya dönüştü. Ünsal, burada uzman çavuşu darp etti.

Aracına binip olay yerinden ayrılmak isteyen uzman Çavuş Musa D. daha sonra tekrardan doktor tarafından durdurulup araçtan indirildi. Doktor tarafından tekrar dövülmeye başladı.

Darbeler sonucu yere düşen uzman çavuş silahıyla Naim Ünsal’ın ayağına ateş etti. Ancak Ünsal tekrardan uzman çavuşun üzerine yürüyünce uzman çavuş 9 el daha ateş ederek Dr.  Naim Ünsal’ı vurdu.

Olay yerinde hayatını kaybeden Ünsal otopsi için morga kaldırıldı. Uzman çavuş ise suç aletiyle gözaltına alındı.