Trafikte Tartıştığı 3 Kişiye Aracıyla Çarptı

ANKARA'da trafikte tartıştığı sürücüye, eşine ve onlara yardım etmek isteyen kişiye otomobili ile çarparak yaralanmalarına neden olan alkollü sürücü Murat Üneş, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Trafikte Tartıştığı 3 Kişiye Aracıyla Çarptı

Olay, Ankara´nın Mamak ilçesi Yeni Bayındır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde 14 Nisan akşamı meydana geldi. Murat Üneş, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle Esra Yavuz yönetimindeki araca çarptı. Maddi hasarlı kazanın sonrasında araçtan inen Esra Yavuz'un eşi Uğur Yavuz, Murat Üneş'in alkollü olduğunu anlayınca polisi arayacaklarını söyledi. Murat Üneş, bunun üzerine tartıştığı Uğur Yavuz'u eliyle itip, yere düşürdükten sonra otomobiliyle ayağının üzerinden geçti.

Murat Üneş, yoldan geçerek olaya tanık olan  ve Yavuz'a yardım etmek isteyen Hatun Gülşen'e de çarpıp, yola devam etti. Yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra tekrar geri dönen Murat Üneş, bu kez Esra Yavuz'un üzerine aracını sürüp, ayaklarının üzerinden geçti. Murat Üneş ve Hatun Gülşen'in durumu hafif iken, Esra Yavuz'un ayağında kırık oluştu. Murat Üneş,  polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Üneş, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.