Taksim'de Sıkı Ticari Taksi Denetimi

Ticari taksilere ilişkin gerçekleştirilen denetimler esnasında ceza yiyen bir taksici, kendisini çeken basın mensubuna ‘Kamerayı neden ağzıma sokuyorsun, basın kartını göster 'şeklinde tepki gösterdi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik şube ekipleri, denetimlerini Taksim meydanında devam ettiriyor. Taksim'de ekipler tarafından ticari taksilere ilişkin denetimler gerçekleştirildi. Denetim esnasında durdurulan taksilere, belge kontrolü ile alkol kontrolü yapıldı. Ekipler aynı zama

Taksim'de Sıkı Ticari Taksi Denetimi

Taksim saldırısı sonrasında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de trafik kontrol çalışmalarını düzenleyerek hem araçlar ile ilgili resmi belgeleri kontrol ediyor hem de aracın içindeki yolcunun şüpheli olup olmadığına bakıyor.

Kuralara Uymayanlara Ceza Kesildi

Denetim esnasında belediye ruhsatı bulunmadığı belirlenen 34 TFJ 57 plakalı ticari taksi sürücüsüne 1827 TL tutarında para cezası kesildi.

Ceza yediği gerekçesiyle sinirlenen bir taksi sürücüsü ise 'zamanı bitmiş, Cuma günü işlemi yapamamışlar, bugüne sattı. O yüzden cezayı yiyorum.' Diyerek tepkisini dile getirdi.

Kamerayı Ağzıma Sokma, Basın Kartını Göster

Görevini icra eden basın mensubuna çekim yaptığı gerekçesiyle sözlü saldırıda bulunan bir taksi sürücü işi ise 'kamerayı nereden ağzıma sokuyorsun, basım kartını göster’ Diyerek sert tepki gösterdi.