Sokak Ortasında Tabancayla Adam Öldürdüler

İstanbul Bağcılarda güpegündüz cinayet işlendi. Başından vurulan 22 yaşındaki Sherifi El Ahmed, sokak ortasında başından vurularak öldürüldü.

Sokak Ortasında Tabancayla Adam Öldürdüler

Bağcılar'da Suriyeli 3 işçinin yaşadığı binanın önüne gelen 3 kişi, dışarıdan bağırıp küfrederek içeridekileri dışarıya çağırdı. Dışarı çıkan 22 yaşındaki Sherifi El Ahmed, sokak ortasında tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti.

Bağcılar’da 5 katlı bir binanın bodrum katında yaşayan Suriyeli üç işçi içeride otururken, şüheli üç şahıs dışarıdan bağırarak onları dışarı çağırdı. Suriyeli işçiler Sherifi El Ahmed, Mohammad El A., Yusuf N. ve Mohammad El A.'nın dışarı çıkmasını isteyen kişiler, bir süre bekledikten sonra ayrıldı.

Tekrar geri gelen kişiler, yine camlara vurarak küfretmeye başladı. Bu sırada 22 yaşındaki Sherifi El Ahmed dışarı çıktı. Saldırganlardan biri elindeki tabanca ile Sherifi El Ahmed'e ateş etti. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan El Ahmed yere yığılarak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Sherifi El Ahmed'i hastaneye kaldırdı. Ahmed hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın yaşandığı evde ve sokakta inceleme yapan polis ekipleri, kimliklerini tespit ettiği M. B. Ö., Y. A., A. Y.'ı yakalamak için çalışma başlattı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /