Sattığı Evin Parasını Kriptoda Kaybeden Genç İntihar Etti

Sattığı evin parasını kripto paraya yatıran 23 yaşındaki genç, tek cümlelik notla intihar etti.

Sattığı Evin Parasını Kriptoda Kaybeden Genç İntihar Etti

İstanbul Esenyurt’ta emlakçılık yapan 23 yaşındaki genç, sattığı evin parasının nerdeyse tamamına yakınını kripto paraya yatırarak kaybedince intihar etti. 23 yaşındaki Eyüp Çobanoğlu, ‘’En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir’’ notunu paylaşarak intihar etti.

600 Bin TL Yatırdı

Dün akşam üstü saat 17.00’ sıralarında Esenyurt Örnek mahallesinde bir sitede meydana gelen olayda emlak işiyle uğraşan Eyüp Çobanoğlu, yaklaşık bir yıl önce kendisine ait olan daireyi satarak kripto paraya yatırmıştı. 600 bin TL ile bu işe giren genç, başlarda oldukça kazançlı bir yatırım olarak kripto para borsasına girdi. Ancak geçtiğimiz günlerde büyük deprem yaşayarak çöküşe geçen kripto borsasından en çok etkilenenlerden biri oldu.

‘’En Büyük Mezar’’

Neredeyse yatırımının tamamı sıfırlanan Eyüp Çobanoğlu, ailesiyle de ters düşünce bunalıma girdi. Sosyal medya durumuna "En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir" yazılı notu bırakarak tabancayla intihar etti.

İncelemeler Başladı

Olay sonrası ihbar üzerine gelen ekipler, konuyla ilgili incelemeler başlattı. Cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Eyüp Çobanoğlu’nun yaşadığı bölgede bulunan mahalle sakinlerinden Baran Çiftçi, "Kripto paradan dolayı adam zarar etmiş. Dairesini kripto paraya yatırmış. Zarar edince, üzerine ailevi problemler de eklenmiş. Silahla intihar etmiş diye duyduk" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /