Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Öldürülme Nedeni Belli Oldu

Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülme nedeni belli oldu. CNN Türk İstihbarat şefi Nihat Uludağ, olayın mülk satışından kaynaklanan bir soruna dayandığını belirtti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Öldürülme Nedeni Belli Oldu

Gece saatlerinde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu olayı ile ilgili ili kişi yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

4 kurşun isabet etmiş

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin merak edilenleri CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ canlı yayında anlattı. Uludağ, "Şüpheliler geç saatte restorana girmiş. Şafak'ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Bu şekilde bir kurşunla Mahmutyazıcıoğlu yaralandı. Hemen sonrasında arbede çıkınca peş peşe ateş etmişler. 4 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu maalesef hayatını kaybetti. Olaya müdahale eden şoförü de yaralandı.

"Sorun, mülk satışından kaynaklanıyor"

Olayın bir mülk satışından kaynaklanan uzlaşı sorunu olduğu ortaya çıktı. Saldırıya karışan toplam 6 kişi var. Direkt karışan 2 kişi gözaltına alındı, diğerleri için de aramalar devam ediyor. Ayrıca saldırıda bir silah kullanıldı, 7 el ateş edildi." ifadelerini kullandı.