Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Yeni Gözaltılar Var

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu olayıyla ilgili detaylar ortaya çıkıyor. Gözaltına alınan kişi sayısı 11’e yükseldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Yeni Gözaltılar Var

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bir gayrimenkulun satışından kalan 65 bin lira için öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay yerindeki Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan’ı gözaltına alan polis bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda toplamda gözaltı sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun balık restoranında öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayıları artıyor. İlk başta tutuklanan 2 kişinin ardından bu sabah düzenlenen operasyonla 9 kişi daha gözaltına alındı.

9 kişi daha gözaltına alındı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonların devamında gözaltı sayısının 11'e yükseldiği belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Aracılık yapıyordu

Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlo ile şoförü Murat Bilmez vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay 65 bin TL yüzünden çıkmış

Emniyette konu ile ilgili ifade veren Suphi Malgaz, gayrimenkul satışından dolayı Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı nedeniyle anlaşmazlık olduğunu söyledi. Kendisinin gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya başka birine satması üzerine Gökhan Karakan'ın 100 bin lira daha istediğini anlatan Malgaz, Gökhan Karakan'ın yaşanan anlaşmazlık üzerine "O zaman ağabeylerimi gönderirim" diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etti.
Yaşananlar üzerine avukatı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte kendisini Ali Yasak'ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak'ın davetiyle bir kafede buluştuklarını anlatan Yasak, burada yaptıkları görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını ifade etti.

Kafeden ayrıldıktan sonra avukatı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yazılı bir sözleşme olmadan parayı vermemesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğunu belirten Malgaz, bunun üzerine kendisini arayan Gökhan Karakan'a parayı avukatına verdiğini ve onunla görüşmesi gerektiğini söylediğini ifade etti.

.