Kübra Ece İntiharında Yeni Gelişmeler

'Bizim Köyün Kızları' yarışmasıyla tanınan Kübra Ece'nin, nişanlısını başka bir kadınla uygunsuz şekilde yakaladığı iddiasıyla 4. kattan atladığı haberleri gelmişti. Ece'nin acılı ailesi ise yaptıkları açıklamada kızlarının nişanlı olmadığını o eve de neden gittiğini bilmediklerini söyledi.

Kübra Ece İntiharında Yeni Gelişmeler

4. kattan atlayarak intihar eden Kübra Ece olayı ile ilgili incelemelerini sürdüren ekipler, olay sırasında evde bulunan M.Ö., M.E.Ş., M.E.Ş., A.Ç., M.A.Ş.,H.A ve yabancı uyruklu L.M.R.C’yi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürdü. İfadeleri alınan bu 7 kişi daha sonra savcılık kararıyla serbest bırakıldı

‘’Olayın gerçekleştiği ev bir arkadaşlarına ait "

Olayla ilgili konuşan Kübra Ece'nin kuzeni İbrahim Sunar, cinayet şüphesi olduğunu belirtti. Sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. Sunar, çok bilgileri olmadığını ama medyaya yansıtıldığı gibi nişanlı olmadığını kaydederek, "Biz sadece çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gittiğini biliyoruz. Doğum gününü kutluyorlar eve geliyorlar. Daha sonra ne olduysa, telefon mu geldi haber mi geldi bilmiyorum çıkıp olayın yaşandığı eve gidiyorlar. Ondan sonrasını biz de bilmiyoruz. Şu an polis de oradakilerin ifadelerini alıyor zaten. Adalete güveniyoruz. Bu olayın peşini kesinlikle bırakmayacağız. Olayın gerçekleştiği ev bir arkadaşlarına ait" dedi.

‘’Nişanlısı yok’’

Konuşmasının devamında İbrahim Sunar, "Bizim kızımızın çok yakın bir arkadaşının erkek arkadaşının evi. Ama içeride ne oldu ne bitti biz de bilmiyoruz. Bize sabah 04.30 gibi haber geldi. Biz hep beraber koştuk gittik. Bunun mutlaka bir sorumlusu vardır. Ya biri itti ya da kendisi atladı. Atladıysa da neden atladı? Orada illa ki bir konuşma oldu, bir şeyler geçti ki kızımız yaptıysa da bu duruma geldi. Orasını tabi adalet çözecek. Devletin bütün kadın cinayetlerinde olduğu gibi bu konuda da failleri bulacağına inanıyorum. Biz de o zaman işte yapacak bir şeyimiz yok yasımızla oturacağız. Nişanlısı yok, öyle bir şey yok. Olayla alakalı da 7 şüpheli gözaltında sorguları yapılıyor diye biliyoruz" şeklinde konuştu.