Kız Yurdunda Feci Ölüm 7. Kattan Düştü

Malatya’da bir kız yurdunda sigara içmek için sandalyeye çıkan 20 yaşındaki genç kız 7’inci kattan aşağı düşerek feci şekilde can verdi.

Kız Yurdunda Feci Ölüm 7. Kattan Düştü

Malatya’da bir kız yurdunda sigara içmek için sandalyeye çıkan 20 yaşındaki genç kız 7’inci kattan aşağı düşerek feci şekilde can verdi.

21 Nisan 2022 Perşembe 10:53
Kız Yurdunda Feci Ölüm 7. Kattan Düştü

Malatya’da 13 katlı bir kız yurdunda 7’inci kattan düşen M.Y. hayatını kaybetti. Oda arkadaşları, genç kızın sigara içmek için sandalyeye çıktığını ve dengesini kaybedip düştüğünü söyledi.

İddiaya göre 20 Nisan Çarşamba 23.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesi'nde bulunan Beydağı Kız Öğrenci Yurdu'nda iddiaya göre, M.Y. yedinci katta kaldığı odada sigara içmek için odasının penceresini açtı.

Sandalyenin üstüne çıkıp sigara içmek isteyen genç kız, bir anda dengesini kaybederek 7’inci kattan aşağı düştü. Oda arkadaşları tarafından hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları kontrolde genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan inceleme sonrası cenazesi morga kaldırılan genç kızın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 
Anahtar Kelimeler:
MalatyaKız YurduOlay Yeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2022-04-21 12:10:48

Ecel vakit tanımaz genç yaşlı ayırmaz ölüm var unutma! ALLAH rahmet eylesin

Avatar
Çç 2022-04-21 12:20:25

Belki birisi itti Allah korusun.

Avatar
Musti 2022-04-21 20:41:06

Neden sandalyeye çıksın ki, boyu o kadar kısamıymış