Karne Müjdesi Beklerken Yürek Yakan Ölüm Haberi

Samsun’da karne gününde çocuklarında gelecek karneyi bekleyen aile gelen telefonla yıkıldı. Komşularının aradığı aile çocuklarının ölüm haberini aldı.

Karne Müjdesi Beklerken Yürek Yakan Ölüm Haberi

Samsun’da karne günü bir aile çocuklarının ölüm haberiyle sarsıldı. Gelen telefonla oğullarının 4. kattaki pencerelerinden düşerek öldüğünü öğrenen anne ve baba yıkıldı.

Saat 08.30 gibi büyük bir gürültüye uyanan komşular durumun ne olduğunu fark edemediler. Saat 10.00 sıralarında merdivenleri temizleyen temizlikçi kadın apartmanın arka bahçesindeki beton zeminde Kartal Emir Uludağ'ı yerde yüzüstü hareketsiz yatar halde fark ederek komşulardan yardım istedi. Durum üzerine hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri Kartal Emir Uludağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sabah işe giden öğretmen baba Serdal Uludağ ile bankacı anne Ayten Uludağ acı haberi iş yerlerinde aldı.

Genç Kartal’ın ölümüyle sarsılan anne ve baba yıkıldı. Annenin feryadı olay yerindekilerin yüreklerini dağladı.

Lise 11. sınıf öğrencisi Kartal Emir Uludağ'ın özel bir kolejde okuduğu ve derslerinde başarılı bir öğrenci öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /