Kan Donduran Bir Vahşet Yaşandı Doğurduğu Bebeği Boğarak Öldürdü

Karaman’da akıllara zarar bir olay yaşandı. Tartıştığı eşini savcılığa şikayet eden adam, eşinin 2 yıl önce doğurduğu bebeği boğarak öldürüp gömdüğünü iddia etti.

Kan Donduran Bir Vahşet Yaşandı Doğurduğu Bebeği Boğarak Öldürdü

Karaman’da akıllara zarar bir olay yaşandı. Eşiyle tartışan 31 yaşındaki kadın sinirlenip baba evine gitti. Bunun üzerine kocası savcılığa gidip "Eşim 2 yıl önce doğurduğu bebeği boğarak öldürüp bahçeye gömdü" diye şikayet etti.

İhbar üzerine göz altına alınan cani anne, kan donduran vahşeti anlattı. Sorguda tüyleri diken diken eden itiraflarda bulunan anne ve 3 yakını cezaevine gönderildi.

Anne K.D. ile eşi Ercan D. arasında sorunlar yaşanınca bir aylık bebeğini de alarak babasının evine gitti.

Terkedilmeyi Hazmedemedi

Yaşanan bu duruma sinirlenen koca Ercan D. savcılığa, eşi K.D'nin daha önceki birlikteliğinden dünyaya gelen bebeğini yaklaşık 2 yıl önce ailesiyle öldürüp, bahçeye gömdüklerini iddia ederek şikayetçi oldu.

Kafatası Bulundu

Savcılık tarafından olaya el atıldı ve konu hakkında soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada kazı sırasında bebeğe ait olduğu düşünülen kafatası ve kemikler bulundu. Bunun üzerine K.D. ile annesi F.A. (64) babası R.A. (70), ağabeyi İ.H.A (41) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öğrenciyken Birinden Hamile Kaldım

Katil zanlısı anne savcılıkta verdiği ifadesinde kan donduran sözler kullandı. Korktuğu için bebeği öldürdüğünü söyleyen anne şu sözleri kullandı; "İstanbul'da öğrenciyken bir kişiden hamile kaldım. Sonra Karaman'a ailemin yanına geldim. Hamileliğimi gizledim. Evde tek başıma doğum yaptım. Korktuğum için çocuğu boğdum, bahçeye gömdüm. Ailemin bunlardan haberi yok."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /