İzmir’de Damat Dehşeti 2 Ölü 1 Ağır Yaralı

İzmir’de korkunç bir olay yaşandı. İzmir’de bir kişi kayınpederini ağır yaralarken kaynanasını ve kayınbiraderini öldürdü.

İzmir’de Damat Dehşeti 2 Ölü 1 Ağır Yaralı

İddiaya göre gürültü yaptıkları için 2 çocuğu darp eden S.A.G. darp nedeniyle kayınpederi ile tartıştı ve kayınpederini bıçaklayarak ağır yaraladı. Sinirlerine hakim olamayan damat daha sonra evinden aldığı pompalı tüfekle kayınbiraderini ve kaynanasını da pompalı tüfekle öldürdü.

Olay gece saat 22.00 sıralarında yaşandı. Menderes Mahallesinde yaşanan olayda Remzi Vatanver’in 2 torunu bahçede oynarken gürültü yaptıkları gerekçesiyle damadı S.A.G tarafından darp edildi. Daha sonra kayınpeder ile damat arasında yaşanan tartışma sonrası damat kayınpederini bıçaklayarak yaraladı. Remzi Vatansever’in ağır yaralanmasıyla oğlu Şaban Vatansever ve eşi Fikriye Vatansever yardıma koştu. Gözü dönen damat S.A.G. daha sonra eve giderek pompalı tüfek aldı ve silahla ateş açtı.

Yaşanan gelişmeler sonrası sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler kaynana ve kayınbiraderin hayatını kaybettiğini belirledi. Kayınpeder Remzi Vatansever’in ise ağır yaralandığı belirlendi. Remzi Vatansever ise ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polisi Bekledi

Kaynanasını ve kayınbiraderini öldüren saldırgan ise suç aleti ile evinde beklerken polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yapılırken damat S.A.G. ve Vatansever ailesi arasında 4 yıldır ev tapusu nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /