Fatih'te İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 8 Yaralı

Fatih´te aralarında husumet olduğu bilinen iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 1´i polis memuru 8 kişi yaralandı.

Fatih'te İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 8 Yaralı

Olay, sabah saatlerinde Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta meydana geldi. Cadde üzerinde iş yerleri bulunan Polat ve Ayhan Ö. Ve Mahmut ve Remzi K. İsimli tarafların daha önceki tarihlerde aralarında husumet olduğu ve bugün husumetin silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi. Kavgayı görenler hemen durumu yetkililere bildirdi. Çatışma anında iki grup arasında kalan bir polisin yaralandığı, ona yardım etmek isteyen bir polisin ise tabancasını çevredekilerden bir vatandaşın alarak etrafa ateş açtığı görüldü.

Çatışma esnası cep telefonu ile görüntülenirken, polis memurlarından birinin çatışmanın ortasında kaldığı görülüyor. 

Valilik tarafından silahlı kavgaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün saat 10.30 sıralarında Fatih İlçemiz, Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüşmüştür. Olaya müdahale eden 1 polis memuru ve olaya karışan 5 kişi ile çevredeki 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerimizce çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce olaya karışan 27 şahıs gözaltına alınmış, 2 tabanca ele geçirilmiştir" denildi.