Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu Başlatıldı

Ağrı ve Iğdır'da 1017 personelin katılım sağlamasıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu başlatıldı.

Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu Başlatıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından PKK'yı ülke gündeminden tamamen silip süpürmek ve bölgede barınmış olduğu o değerlerinden teröristleri etkisiz bir hale getirmek amacıyla Ağrı ve Iğdır illerinde operasyonun düğmesine basıldı.

Bölgede Eren Abluka Sonbahar-Kış 12 (Ağrı Doğubeyazıt ve Büyük Ağrı Dağı ile Iğdır Aralık Küçük Ağrı Dağı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu başlatıldı.


Operasyon Kapsamında 1017 Personel İle 58 Operasyonel Tim Görev Alıyor

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen operasyonu kapsamında Jandarma Özel operasyon, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1017 personelin ve 58 operasyonel timin görev aldığı öğrenildi.

İçişleri Bakanı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yurt içerisinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına ilişkin yürütülen Eren Abluka Sonbahar Kış operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir biçimde başarıyla devam ettiği vurgulandı.