Beton Kalitesi Tartışması Kanlı Bitti

İstanbul´da inşaatta beton kalitesi nedeniyle mikser şoförü ve şantiye şefinin arasında tartışma çıktı. Çıkan Tartışmada şantiye şefi öldü.

Beton Kalitesi Tartışması Kanlı Bitti

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında Avcılar Üniversite Mahallesindegerçekleşti. Bina inşaatında görevli şantiye şefi ile inşaatta kullanılmak üzere beton getiren mikser şoförü arasında beton kalitesi nedeniyle tartışma çıktı. Şantiye şefi Vedat Acar, beton mikseri şoförü Mehmet Raşit Koruli ile inşaata getirdiği betonun kalitesinin düşük olduğunu söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma büyüdü. Mikser şoförü Mehmet Raşit Koruli, tarışma sırasında şantie şefinin kafasına çekiç vurdu, ardından da bıçakladı.

Olayda ağır yaralanan Vedat Acar, vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Yapılan  İncelemenin ardından şüpheli Koruli'yi gözaltına aldı.

Koruli, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Özel hastanede ilk tedavisi yapılan Acar, daha sonra götürüldüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili konuşan şantiye yanındaki binada oturan Mehmet Kömürcü, "Yan binada oturuyorum, bir bağırış çağırış oldu. Çıktım balkona, baktığımda bir şahıs başından kanlar akar şekilde yerde yatıyordu. Sonra karga tulumba arabaya attılar şu aşağıdaki hastaneye götürdüler. Biz düştü zannettik ama daha sonra kavga olmuş dediler. Yerde yatan şahıs buranın kalfası diye biliyorum" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, inşaatta çalışmalar durdu.

Vedat ACAR