Babasının Boğazını Keserek Öldürdü Nedeni Daha Da Korkunç

İzmir’de gözü dönen genç, babasını boğazından ve koltuk altından bıçaklayarak öldürdü. Sebebi ise çocukluğundan beri gördüğü cinsen saldırı ve şiddet.

Babasının Boğazını Keserek Öldürdü Nedeni Daha Da Korkunç

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde babası Haşmet G. ile aralarında yaşanan olaylara tahammül edemeyen oğlu D.G. arasındaki anlaşmazlık nedeniyle cinayet işlendi. D.G., balık restoranında babasını boynundan ve koltuk altından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. D.G. daha sonra teslim olmak için polis merkezine gitti.

Müşterilerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri baba Haşmet G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeden kaçan şüpheli D.G.'nin ise emniyete teslim olduğu öğrenildi. Şahsın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Cinayetin Nedeni Cinsel Saldırı

Babasını öldürdükten sonra olay yerinden kaçan genç, daha sonra polis karakoluna gelerek teslim oldu. D.G. verdiği ifade de balık restoranına gittiğini ve babasını dışarı çağırdığını söyledi, bunun üzerine babası da kendisini içeri çağırdı. İçeri girdikten sonra babasını bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi. D.G., verdiği ifadesinde babasının kendisine küçüklüğünden beri cinsel saldırıda bulunduğunu ve şiddet uyguladığını söyledi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /