Antalya´da Kan Donduran Olay

Anne 1 yaşındaki bebeğinin boğarak öldürdü. 4 yaşındaki diğer çocuğu ise eşinin müdahalesiyle son anda kurtuldu.

Antalya´da Kan Donduran Olay

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne, 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Annenin boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki çocuğu ise eşinin müdahalesi ile kurtuldu.

Olay Antalya´nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Balkaya Mahallesi'nde meydana geldi. İşten eve dönen Fatih U. (37) bir odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Dini nikahlı eşi Burcu Ç.'e (30) seslenen Fatih U., içeriden garip seslerin gelmesi üzerine kapıyı kırarak açtı.

Olay karşısında dehşete düşen Fatih U., eşinin 1 yaşındaki bebekleri Miraç Ç.'yi öldürdüğünü, 4 yaşındaki Muhammet Efe D.'yi de öldürmeye çalıştığını gördü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler 1 yaşındaki Miraç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 4 yaşındaki Muhammet Efe D. İse tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan küçük çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Miraç bebeğin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Daha önce iki evlilik yaptığı, psikolojik sebeplerden dolayı ilaç kullandığı ve çevresi ile zaman zaman tartıştığı ileri sürülen anne ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.