Annesini Öldüren 15 Yaşındaki Çocuğun İfadesi Kan Dondurdu

Eskişehir’de annesini öldüren 15 yaşındaki çocuğun ifadesi kan dondurdu ‘’Annem ‘Benim ilişkim sizi ilgilendirmez’ dediği için sinirlendim’’ dedi.

Annesini Öldüren 15 Yaşındaki Çocuğun İfadesi Kan Dondurdu

Eskişehir’de annesini öldüren ve 3 komşusunu da silahla yaralayan çocuk ve babası tutuklandı. Çocuğun ifadeleri kan dondurdu.

Baba ve Oğlu Tutuklandı

Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak’ta yaşanan olayda 35 yaşındaki annesi Serap Bor'u öldüren ve 3 komşusunu yaralayan 15 yaşındaki İ.A. ile babası, cinayetin işlendiği evin yakınlarında yakalanmıştı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen baba ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba Erkan A.’nın azmettirici olduğu iddia edildi.

Annesinin Başka Bir Erkekle İlişkisi Olduğu İçin Öldürdüğünü Söyledi

Savcılıktaki ilk ifadesinde İ.A.’nın olayı, annesinin başka bir erkekle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü söyledi. Annesinin bir başka erkekle ilişkisi olduğunu öğrendiğini için eve konuşmaya geldiğini belirten İ.A., annesinin kendisine verdiği cevap sonrası sinirlenerek onu öldürdüğünü ifade etti.

İ.A., “Ramazan’da Eskişehir’e gelmiştim. Ev bakıyorduk. Birisi annemle birlikteyken fotoğrafımızı çekmiş. Daha sonra fotoğrafı çeken kişiyle annemin ilişkisinin olduğunu öğrendim" dedi.

Annem ‘’Benim İlişkim Sizi İlgilendirmez’’ Dedi

İfadesinde cinayeti neden işlediğini belirten İ.A., "Sinirlenmiştim. Daha sonra 19 Mayıs’ta otobüsle Eskişehir’e gelerek eve gittim. Anneannem börek yapıyordu, annem evde yoktu. 'Birazdan gelir' dedi, ben de bekledim. O ara anneannem yemek hazırladı, ben de yedim. Daha sonra annem geldi. Konuşurken ilişkisinin olup olmadığını sordum. Annem bana 'Benim ilişkim sizi ilgilendirmez' dediği için iyice sinirlendim” dedi.

Yanında 4 Tane Fişek Varmış

Annesinin sözlerine sinirlendiğini belirten İ.A., daha önceden almış olduğu dört tane fişeği dayısının evde bulunan pompalı tüfeğine takarak olayı gerçekleştirdiğini söyledi, ifadesinin devamında, “Dayımın evde tüfeği vardı. Tüfeğin içinde 2 tane, benim yanımda da 4 tane fişek vardı. Fişekleri daha önceden almıştım, yanımda duruyordu. Koridordayken o tüfekle anneme yakın mesafeden 1 el ateş ettim. Daha sonra evden çıktım. Anneannemin yanındaki kadınları görmemiştim. Anneannemin olduğunu düşünerek o tarafa doğru 4 el ateş ettim. Evden çıkınca da tüfeği karşıdaki araziye attım” dedi.

Annesini Merak Edip Geri Dönmüş

Annesinin merak ettiği için geri döndüğünü belirten İ.A., “Daha sonra otobüs durağına gittim. Yaklaşık 2 saat orada bekledim. Annemin durumunu merak edip evin oraya geri geldim. Evin orada da polisler beni yakaladı. Anneannemin olduğu yerde kadınların olduğunu sonradan öğrendim. Pişmanım. Babamın bu olay hakkında hiçbir bilgisi yok. Ben kendim yaptım” dedi.

İfadelerinden sonra baba ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baba üzerine atılı suçları kabul etmediğini belirtti.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /