Ankara'da Suç örgütüne Operasyon Düzenlendi:17 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara'nın üç ilinde uyuşturucu, silah ve fuhuştan yasa dışı kazanç sağlayan suç örgütüne yönelik operasyonda 17 kişi tutuklandı.

Ankara'da Suç örgütüne Operasyon Düzenlendi:17 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda Ö.D. liderliğindeki suç örgütünün Silah ve Uyuşturucu Ticareti Şube Müdürü M.A.G. Fuhuş ve fuhuş vaadiyle dolandırıcılık kanadı yöneten  örgüt A.E.V'nin il dışı ruhsatsız ateşli silahları sattığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlendi.
Ayrıca örgütün Ankara, Eskişehir ve Konya'da  arkadaşlık sitelerinde tanıştığı kişileri, örgüt başkanı Ö.D.'nin yönlendirmesiyle fuhuş vaadiyle aldattığı kadınların  görüntülerini kullanarak fuhuşa teşvik edip haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.
Bu sabah uç örgütünün tespit edilen adreslerine yönelik  Ankara, Eskişehir ve Konya'da örgüt üyesi 18 kişinin yakalanması için 19 adrese 45 ekip ve 120 personelin katılımıyla eş zamanlı "Konumcular" operasyonu düzenlendi.Örgüt liderleri ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklanarak gözaltına alındı.
Operasyonlarda 15 ruhsatsız silah, 2 pompalı av tüfeği ile çok sayıda fişek, 1 kilo 745 gram kokain ve yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.