19 Yaşındaki Genç Kız Sokak Ortasında Başından Vuruldu Katil Zanlısı Yakalandı

İstanbul Esenler’de 19 yaşındaki genç Asiye saplantılı aşık tarafından başından vurularak öldürüldü.

19 Yaşındaki Genç Kız Sokak Ortasında Başından Vuruldu Katil Zanlısı Yakalandı

İstanbul Esenler’de korkunç bir olay yaşandı. 19 yaşındaki genç kız, sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Asiye'nin katil zanlısı yakalandı.

Genç kızın sosyal medyadan yaptığı 'Belki başka hayatta' yazılı paylaşımı ise dikkat çekti.

Eski Sevgili Kurbanı

Dün Esenler Oruç Mahallesinde iddialara göre genç kız 25 yaşındaki saplantılı bir şahıs tarafından başından vurularak öldürüldü. Şahsın 19 yaşındaki Asiye Atalay’ı rahatsız ettiği ve önünü kestiği belirtildi. Asiye’yi vuran kişinin eski sevgilisi Ümit K. olduğu belirtildi.

Başından Vurarak Öldürdü

İkili arasındaki tartışmanın ardından şahıs, genç kızı sokak ortasında başından vurarak öldürdü. Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu.

Silahı Çantaya Koydu

Olayla ilgili Asiye Nur Atalay’ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.’nin ifadesine başvuruldu.

E.Y.’nin alınan ifadesinde, “Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit K. geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye’nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim” dediği öğrenildi.

Şüphelinin 16 Suç Kaydı Var

Asiye Nur Atalay’ı başından vurarak öldüren Ümit K.’nin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi. Emniyet güçleri şahsın yakalanması için çalışmalara başladı.

‘’Silah Tutukluk Yaptı’’

Olayın görgü şahidi Sibel Hastel, yaşanan cinayetle ilgili şunları söyledi, ‘’Boğuşma sesleri geldi. İlk başta silah tutukluk yaptı. Ben oyuncak silah sandım. Korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Daha sonra kız yere düştü. Zaten o an vurulmuş. Yere düştükten sonra kızın elinde kan gördüm.

Kızın önünde bir araba durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız, çocuğa “Git kurtar kendini buradan” diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi. Silahı kafasına dayadı ancak silah ateş etmedi. Daha sonra bir daha geri döndü ve vurdu.

Aralarında çok fazla boğuşma olmadı. Zaten sanırım daha önceden tartışıp gelmişler. Daha önce bacağından vurmuş görenler oldu. İtiş kakış oldu. Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu. Biz silahı sonradan fark ettik. Bir anda vurdu zaten. Vurduktan sonra panikledi ve hemen kaçtı.''

‘Belki Başka Hayatta’

Genç kızın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Belki başka hayatta’ ifadeleri dikkat çekti.

Katil Zanlısı Yakalandı

Asiye'yi sokak ortasında başından vurarak öldüren 25 yaşındaki katil zanlısı Ümit K. Arnavutköy'de saklandığı evde yakalandı.