Şule Çet Davasında Flaş Gelişme: Bilirkişi 17 Temmuz'da..

Son dakika haberi: Şule Çet 'in davasında mahkemeden son dakika kararı geldi. Mahkeme , bilirkişi eşliğinde plazada incelemeler yapacak.

Şule Çet Davasında Flaş Gelişme: Bilirkişi 17 Temmuz'da..

Son dakika: Şule Çet davasında flaş gelişme.

Üniversite öğrencisi Şule Çet 'in düştüğü plaza katında bulunan biyolojik lekelerin tespiti için yarın bilirkişi eşliğinde bir inceleme yapılacağı bildirildi.

20. KATTAN DÜŞMÜŞTÜ

Ankara 'da üniversite öğrencisi Şule Çet 'in, bir plazanın 20 'nci katından düşerek hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili davaya bakan mahkeme flaş bir karara imza attı.  Edinilen bilgilere göre mahkemenin biyolojik lekelerin tespiti için yarın bilirkişi eşliğinde olay yerine gideceği ve incelemelerde bulunacağı bildirildi. 

MAHKEMEYE RAPOR SUNDULAR

Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi 'nde sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand' ın tutuklu  olarak yargılandığı davanın geçtiğimiz gün görülen  son celsesinde, Çet ailesinin avukatları, mahkemeye Erciyes Üniversitesi Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Özdemir tarafından hazırlanan bir rapor sunmuştu.     

İNCELEMELER YAPILMAMIŞ İDDİASI

Mahkemeye verilen rapor sonrası  plaza katında gerekli incelemelerin yapılmadığını ve delillerin toplanmadığını iddia eden avukatlar, birtakım cihazlarla yapılan inceleme sonucu uzmanlarca hazırlanan raporda, halı üzerinde kan, tükürük ya da sperm olabileceği değerlendirilen bazı biyolojik izlerin bulunduğunu ileri sürmüştü.     

ARA KARAR

Davaya bakan mahkeme, ara kararla söz konusu izlerle ilgili plaza katında inceleme yapılması kararı verdi.

Mahkeme tarafından verilen ara karar gereği yarın naip hakim gözetiminde, bilirkişiler ve taraf avukatlarının katılımıyla plaza katında biyolojik lekelerin tespiti için inceleme yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA