Son Dakika: Gülay Uygun Olayında Flaş Gelişme

Son dakika haberi geldi. Ankara Keçiören 'de Gülay Uygun cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Başsavcılık tarafından bir açıklamada barut izine rastlandığına yer verildi.

Son Dakika: Gülay Uygun Olayında Flaş Gelişme

Gülay Uygun cinayetinde flaş gelişme.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda tartışılan Aleyna Çakır olayı sonrası Gülay Uygun hayatını kaybetmişti. İlk olarak olay intihar olarak açıklanmış, ancak yapılan incelemeler sonucu olayın cinayet olabileceği iddia edilmişti. 

Aleyna Çakır gibi Sosyal Hizmetler yurdunda kalan kızların Gülay Uygun tarafından gece yaşamına yönlendirildiği iddiası üzerine Bakanlık soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturma derinleştirildi. 

ALEYNA ÇAKIR'DAN SONRA GÜLAY UYGUN DA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Bakanlık tarafından başlatılan ve daha sonra derinleştirilen soruşturma sonrasında Gülay Uygun, başına tek el silahla ateş edilmiş halde ölü bulunmuştu.

AÇIKLAMA GELDİ

Başsavcılık tarafından olay ile ilgili yapılan açıklamada, ''Soruşturma kapsamında bugüne kadar 20 şahsın asayiş şube müdürlüğü görevlilerince, 2 şahsın da Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca tespit edilen bulgular ışığında soruşturma her türlü ihtimal dikkate alınarak hassasiyetle ve çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yerinde ölü muayene ve keşif işlemleri icra edilmiş, olay yerinde ölene ait cep telefonu ile bir adet tabanca, boş kovan ve altı adet fişek bulunarak muhafaza altına alınmış, ölen şahıs ile cesede ulaşan dokuz kişinin el svapları aldırılmıştır. Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun'un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır'' ifadelerine yer verildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA