Saçlarından Sürükleyerek Otobüsten İndirmişlerdi: Flaş Gelişme

Son dakika haberi: Aksaray 'da saçlarından sürüklenerek , darp edilerek otobüsten indirilen 3 çocuk annesi kadın, ailesinden şikayetçi oldu ve ağabey tutuklandı.

Saçlarından Sürükleyerek Otobüsten İndirmişlerdi: Flaş Gelişme

Skandal görüntüler sosyal medyada yayılmış ve büyük tepki çekmişti.

Ankara 'da yaşayan  11 yıllık evli ve 3 çocuk annesi Kadriye S., geçtiğimiz gün evini terk etti ve Mersin 'e gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre Kadriye S'nin bindiği otobüsün plakasını alan eşi ile kardeşleri, otobüsü takibe aldı. 

Otobüsü takip edenler, Aksaray girişinde otobüsü durdurdu. 

Otobüsün önünü kesen A.Ç. ve S.Ç., otobüse binerek, kız kardeşleri Kadriye S. 'nin yanına gitti. İkili, iddiaya göre eve dönmesini istedi. Kadriye S. de  ağlayarak eve dönmek istemediğini söyledi.  Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan görüntülerde aabeyi onu saçlarındna tutarak darp ederek otobüsten indirmeye başladı. Kadını saçlarından tutan kişi, onu sürükleyerek arabaya bindirdi. 

Ailesinden ablası S.E., eniştesi E.E., yengesi M.Ç. ve eşi İ.S., genç kadını zorla otomobile bindirdi. Bu anlar ise yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı ve görüntüler büyük tepki çekti.

İHBAR EDİLDİ

Yolcuların ihbar etmesi üzerine bölgeye kısa süre içinde polisler sevk edildi. Plakası alınan otomobil, 100 metre uzaklıkta durduruldu ve 

Kadriye S.  arabadan indirildi ve polis onunşa konuştu. Ailesinden şikayetçi olmayan Kadriye S. 'nin ağabeyleri, yengesi, ablası, eniştesi ve eşi gözaltına alındı.

KARIM DEĞİL Mİ? ALLAHA ŞÜKÜR BAŞIMIZ DİK

Kadının eşi İ.S., gazetecinin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Karım değil mi?" diye yanıt verdi. Diğer ağabey S.Ç. de, ''Benim de kardeşim. Allah'a şükür, başımız dik" dedi.

Olayın şokunu uzun süre atlatamadığı öğrenilen Kadriye S.'nin, daha sonra ailesinden şikayetçi olduğu belirtildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce korumaya alınan ve psikolojik destek verilen Kadriye S.'nin, İ.S. ile 2008 yılında evlendiklerini, yaşadıkları sorunlar nedeniyle boşanmak istediğini, ailesinin de boşanmaması için baskı yaptığını ve bu nedenle sığınma evine gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Kadriye S.'yi dövüp, yerde saçından sürükleyen ağabeyi A.Ç.'nin de ilk ifadesinde, kız kardeşinin Mersin'de oturan ve ondan 10 yaş küçük erkekle ilişkisinin olduğunu, bunun duyulmasının ardından evi terk edip, Ankara'da bir gün sığınma evinde kaldığını, eşinin 3 çocuğu için genç kadını affetmesi üzerine evine döndüğünü öne sürdüğü öğrenildi. A.Ç.'nin, ayrıca ailenin ve eniştesi İ.S.'nin affetmesine rağmen evi terk eden Kadriye S.'yi Mersin'e, ilişkisi olduğu erkeğin yanına gitmek üzereyken engellemek istediklerini iddia ettiği belirtildi.

Kadını saçlarından sürükleyip indiren ağabeyi ifadesi sonrası tutuklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA