Meclisin Önünde Üzerine Benzin Döküp "Açım, çocuklarım aç!" Dedi

Son dakika haberi: Ankara 'da bir intihar girişimi daha. Çocuklarım aç diyen bir kişi meclis önünde kendisini yamkak istedi.

Meclisin Önünde Üzerine Benzin Döküp "Açım, çocuklarım aç!" Dedi

Son dakika: TBMM önünde intihar girişimi.

Bir vatandaş,  elinde benzin bidonu ile TBMM 'nin Çankaya girişine geldi. Burada saat 9,15 'te üzerine benzin döken vatandaş , intihar girişiminde bulundu. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  “Açlık intiharları Meclis’in kapısına dayandı” dedi ve şunları söyledi:

"Açlık intiharları Meclis’in kapısına dayandı: Meclis önünde 'çocuklarım aç' dedi, intihar girişimde bulundu

TBMM Çankaya kapsına yakın bölümünde bu sabah 09.15'te 35 yaşlarında bir kişi üzerine benzin dökerek "Açım, çocuklarım aç!" diyerek intihar girişiminde bulundu."

Bir görgü tanığı olay ile ilgili "Bir kişi Çankaya kapının Atatürk Bulvarına yakın bölümünde kendini yakacağını söyleyerek üzerine sıvı döktü. O esnada polisler üzerine atlayarak o kişiyi etkisiz hale getirdiler. Daha sonra Çankaya kapının girişindeki polis noktasına götürdüler. Ardından çok sayıda ambulans geldi. Parasızlık nedeniyle eylem yaptığını söylüyordu" dedi.

GÖZALTINA ALINDI: HAKKINDA İŞLEM YAPILACAK

TBMM Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı güvenlik güçleri intihar girişiminde harekete geçti ve üzerine benzin döken şahsı gözaltına alarak Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Bu kişi hakkında izinsiz eylem yapmak suçundan işlem yapılacağı bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA