Gözaltına Alınan Kişi, Polis Aracını Çalarak Kaçtı

Konya 'dan Ankara 'ya getirilen bir şüpheli, polislerin trafikte bir kişi ile tartışmasını fırsat bildi ve polis arabasını alarak kaçtı.

Gözaltına Alınan Kişi, Polis Aracını Çalarak Kaçtı

Gözaltına alınan kişi polislerin aracını alarak kaçtı.

Lastik tamircisi olduğu öğrenilen Ufuk Can Kınalı isimli kişinin yönetimindeki, üstünde çakar lambası olan mobil yol yardım minibüsüyle sanayi sitesindeki iş yerinden, ilçe merkezine giderken, önüne, akaryakıt istasyonundan hafif ticari araç çıktı. Kınalı ile ticari araçtaki 3 kişi arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sonrası araçtaki 3 kişi kendilerinin polis olduğunu söyledi ve ondan minibüsü sağa çekmesini istedi. 

Hafif ticari araçtan inen Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şubesi ekiplerinden  1'i komiser, 3 polis memuru, Kınalı 'yı gözaltına almak istedi.

Ancak bu esnada , 3 polisin Konya 'dan alıp Ankara 'ya götürmek istediği şüpheli , polislerin araçtan inmesini fırsat buldu ve direksiyona geçti. Direksiyona geçen şüpheli bölgeden arabayla kaçtı. Polisler arabanın  peşinden koştu ama yakalayamadı. Olay anı ise mobil yardım minibüsündeki sesli araç kamerasında görüldü.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Olay sonrası çok sayıa ekip bölgeye sevk edildi ve polisler , şüpheliyi gözaltına almak için çalışma başlattı. 

Polislere ait tabanca ve tüfeğin de içinde olduğu polislerin arabası dün, polislerin araçta unuttuğu cep telefonunun sinyali sayesinde yaklaşık 25 kilometre ileride Kulu- Kırıkkale yolu Köşker Mahallesi'nde terk edilmiş bulundu.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA