EGO Otobüsünde Skandal: Genç Kıza 15-20 Dakika Boyunca İstismar

Ankara 'da meydana gelen olayda bir kişi , genç kıza otobüste cinsel istismarda bulundu. Bunun üzerine istismarcı gözaltına alındı.

EGO Otobüsünde Skandal: Genç Kıza 15-20 Dakika Boyunca İstismar

EGO otobüsünde iğrenç olay.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , bugün sabah saatlerinde Altındağ ilçesi Kazım Karabekir Caddesi 'nde meydana gelen feci olayda, Keçiören ilçesinde oturmaktas olan K.K. isimli kişi,, sabah Kızılay'a gitmek üzere 06 BE 7426 plakalı EGO otobüsüne bindi. Koltuklarda yer olmadığı için ayakta yolculuk yapan K.K., arkasındaki kişinin kendisine elle tacizde bulunduğunu iddia ederek çığlıklar attı ve vatandaşlardan yardım istedi.

ŞOFÖR KAPILARI KİLİTLEDİ

Kızın çığlıklar atması üzerine şoför Muzaffer R. isimli kişi, aracı yol kenarına çekti ve kapıları kilitledi ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Otobüs içinde gözyaşları içinde polisin gelmesini bekleyen K.K. 'yı diğer yolcular teselli etmeye ve sakinleştirmeye çalıştı.  Yolcular, kıza tacizde bulunduğu ileri sürülen ismi açıklanmayan şüpheliye ise tepki gösterdi. Bir süre sonra gelen polis ekipleri, kızın teşhis edip şikayetçi olduğu şüpheliyi otobüsten indirdi ve gözaltına aldı.

Kısa sürede bölgeye gelen polis ekiplerine olayı anlatan K.K., şüphelinin arkasından yaklaşıp elle tacizde bulunduğunu, emin olmak için bir süre beklediğini, yaklaşık 15-20 dakika tacizin devam etmesi üzerine çığlık atarak yardım istediğini ifade etti.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNE EL KONULDU

Genç kız ve olayın şüphelisi olan kişi, ifadeleri alınmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerine de incelenmek üzere el koydu.

Kamubulteni.com  | Ankara