Arkalarında Tek Cümlelik Not Kaldı: Astsubay , Memur Olan Eşini Öldürüp İntihar Etti

Ankara 'da feci bir olay meydana geldi. Astsubay Üstçavuş Çağlar Özen , kamuda çalışan eşi Özlem Özen 'i vurdu ve aynı silahla intihar etti. Arkalarına ise tek cümlelik bir not kaldı.

Arkalarında Tek Cümlelik Not Kaldı: Astsubay , Memur Olan Eşini Öldürüp İntihar Etti

Astsubay, önce eşini sonra kendisini vurdu.

Ankara 'da meydana gelen olayın detayları ortaya çıktı., Önceki gün akşam saatlerinde Ankara 'nın merkez Yenimahalle ilçesindeki Ragıp Tüzün Mahallesi Levent Sokak üzerinde bulunan apartmanda meydana gelen feci olay , çiftin burada oturdukları evde meydana geldi.

Astsubay Üstçavuş Çağlar Özen, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Özlem Özen'e tabaca ile ateş etti. Eşini vuran  Astsubay Çağlar Özen,  daha sonra aynı silahı kendisine doğrulttu ve silahı başına dayayarak ateşledi. Silah seslerini duyan komşular paniğe kapıldı ve hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler kapıyı çilingir yardımı ile açtı.

Kapıyı açıp içeri giren ekipler evde yaptığı kontrolde çiftin kanlar içinde yerde olduğunu ve hayatlarını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri savcısının da inceleme yapması sonrası çiftin cansız bedenleri otopsi işlemleri yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu 'na kaldırıldı.

ORTAK KARARIMIZ

Edinilen bilgilere göre Astsubay Üstçavuş Çağlar Özen ile kamuda memur olarak çalıştığı öğrenilen Özlem Özen'in 1,5 ay önce resmi nikahla dünya evine girdiği , düğünü ise temmuz ayında yapmayı planladıkları ortaya çıktı.

Önce eşini vuran , daha sonra aynı silahı başına dayayan  Astsubay Üstçavuş Çağlar Özen'in, "Ölüm bizim ortak kararımız" yazılı not bıraktığı öğrenildi. 

CENAZELER MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Özlem Özen'in cenazesi yakınlarına teslim edildi. Özlem Özen'in, Kırşehir Kaman ilçesinde, otopsi işlemleri süren Çağlar Özen'in ise Burdur'da toprağa verileceği belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA