Ankara Şehir Hastanesi'nden Son Dakika Haberi: Ameliyatlar İptal Edildi İddiası Yalanlandı

Son dakika haberi: Ankara Şehir Hastanesi 'nde ameliyatlar iptal edildi. Edinilen bilgilere göre sadece acil ve kritik ameliyatların yapılacağı bildirilmişti. Ancak bu iddialar yalanlandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nden Son Dakika Haberi: Ameliyatlar İptal Edildi İddiası Yalanlandı

Son dakika haberi: Ankara 'da şehir hastanesinde kritik olmayan ameliyatların elendii iddiaları yalanlandı.

Çin 'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan korona virüsü 5 bine yakın kişinin ölümüne neden oldu. Vaka sayısı 135 bini geçerken virüs, 50 milyondan fazla nüfusu olan tüm ülkelerde görüldü. 

Türkiye 'de ise 2 vaka görüldü. Tedbirlerin arttırıldığı ülkemizde , virüs dünyaya yayılmadan önce alınan önlemler, Bakanlığın attığı adımlar , virüsü engelledi. 

Ankara Şehir Hastanesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında kritik önemde olmayan tüm ameliyatların iptal edildiğini kamuoyuna bildirildi. Birgün 'de yer alan haberde yYalnızca acilden giriş yapan ve durumu kritik olan hastaların ameliyata alınacağı öğrenildi.

İDDİALAR YALANLANDI

Ankara Şehir Hastanesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ameliyatların iptal edildiği iddialarının doğru olmadığı bildirildi.

Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimliğinden yapılan açıklamada, bugün medyada yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında, ameliyatların iptal edildiği iddialarının yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Ankara Şehir Hastanemizde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında herhangi bir ameliyat iptali söz konusu değildir. Hastanemiz, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetini titizlik ve özveri ile sunmaya devam etmekte olup, bahse konu olan haberde yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır." ifadelerine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA