Ankara'da Feci Trafik Kazası: 3 Kardeşten Geriye , Babaları ile Çektikleri Fotoğraf Kaldı

Ankara 'dan son dakika haberi geldi. Feci kazada 24, 17 ve 18 yaşındaki 3 kardeş hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile büyük üzüntü yaşadı.

Ankara'da Feci Trafik Kazası: 3 Kardeşten Geriye , Babaları ile Çektikleri Fotoğraf Kaldı

Son dakika haberi: 3 kardeşten geriye babaları ile çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Ankara 'da feci bir olay meydana geldi. Önceki gün gece saatlerinde Ankara Çevre Yolu üzerinde bulunan Çubuk Bayındır Barajı Mevkisi 'nde feci bir trafik kazası meydana geldi. Çubuk 'a doğru gitmekte olan ve 24 yaşındaki Osman Bostancı yönetiminde olan otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolündne çıktı ve bariyerlere çarparak takla açtı. 

Hurdaya dönen araçta 17 ve 18 yaşındaki iki kardeş Muhammet Raşit ve Atilla Bostancı hayatını kaybetti. 

Osman Bostancı ise ağır halde yaralandı. Yaralanan sürücü ve kuzenleri Abdulbaki Bostancı da ise, sağlık personellerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre ağır halde yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Osman Bostancı da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hastanede yaşamını yitirdi. Abdulbaki Bostancı'nın tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. Bostancı kardeşlerin cenazeleri, bugün mezarlıkta yan yana toprağa verildi. 3 kardeşten geriye, bir süre önce babaları Ömer Bostancı ile çektirdikleri fotoğraf kaldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA