Ankara'da Drift Partisine Katılan 26 Araç Trafikten Men Edildi

Ankara'da bir araya gelerek drift yapan gruba, ehliyetsiz araç kullanımı, trafiği tehlikeye sokma, pandemi kurallana uymama gibi birçok suçtan ceza kesildi.

Ankara'da Drift Partisine Katılan 26 Araç Trafikten Men Edildi

YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ET!  İLKOKUL , LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Drift yaptığı belirlenen araçlar trafikten men edildi. Ankara'da dün öğleden sonra eski model araç sürücüleri Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi'nde bir araya geldi.

Maske takmadığı görülen grup, araçları ile drift yapmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, drift yapan gruba adeta ceza yağdırdı. Maskenin ve mesafenin hiçe sayıldığı etkinlikte, sürücülerin bir kısmı da polisi görünce kaçmaya kalkıştı. Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmada partiye katılan gruptaki 1 sürücüye ehliyetsiz araç kullanımı, 5 sürücüye dur ihtiyarına uymama, 8 sürücüye araç escil belgesi bulundurmama, 22 sürücüye de tehlikeli araç kullanımı nedeniyle ceza kesti. Etkinliğe katıldığı belirlenen 26 araç ise trafikten men edildi.  

Bunların yanı sıra etkinliğe katılan 47 kişiye , maske kullanmama, sosyal mesafeye uymama nedenleriyle idari işlem yapıldı.