11-12 Şubat Ankara'da Okullar Tatil mi? İşte Ankara Hava Durumu Son Dakika 2020

11 ile 12 Şubat 2020 günleri Ankara 'da okullar tatil mi? Ankara 'da okullar tatil edilecek mi? Ankara Valiliği Twitter adresinden açıklama geldi mi? Vasip Şahin'den okul tatili açıklaması geldi mi? İşte son bilgiler ve Ankara hava durumu.

11-12 Şubat Ankara'da Okullar Tatil mi? İşte Ankara Hava Durumu Son Dakika 2020

11-12 Şubat Ankara 'da okullar tatil mi?

Ankara 'da gündüz saatlerinde kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı. Şehir merkezi ile ilçelerde başlayan kar yağışı sonrası öğrenciler ile aileleri , kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Ankara 'da okullar tatil mi ? Ankara 'da 12 Şubat günü hava durumu nasıl? Okullar 12 Şubat 2020 günü tatil edilecek mi? Ankara Valiliği ve Ankara Valisi Vasip Şahin bir açıklama yaptı mı?

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara 'da geçtiğimiz gün yağan kar, önceki gün güneşin doğması ile eridi. Ancak bugün yine bulutlu bir hava görüldü ve kar yağışı yeniden şehirde etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji verilerine baktığımızda Ankara 'da 11-12 Şubat günlerinin kar ve karla karışık yağmurlu geçeceği görülüyor. 

İşte Ankara hava durumu:

Perşembe günü de kar yağışı etkisini sürdürecek. Cuma günü güneşli havanın ardından Cumartesi karla karışık yağmur görülecek. Daha sonra Ankara'da sıcaklıklar artacak.

ANKARA 'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valiliği ya da Vasip Şahin 'den henüz kar tatili açıklaması gelmedi. Peki sizce okullar tatil edilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Açıklama gelir gelmez kamubulteni.com 'da olacak. Uygulamamızı indirin ve bildirimle tatilden haberdar olun.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN