Ankara Bağlum'da Korkunç Olay: Eşi ve 2 Çocuğunu Katletti

Ankara'da feci bir olay meydana geldi. Evde çıkan tartışmada gözü dönen baba, eşi ve iki çocuğunu katletti.

Ankara'da korkunç olay.

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nden bir son dakika  haberi geldi. Gelen bilgilere göre Ankara'nın merkez KEçiören İlçesi'ne bağlı Karakaya Mahallesi Bağlum sokakta bulunan bir apartmanda ikamet etmekte olan aile arasında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. 

Henüz sebebi bilinmeyen tartışma kısa süre içinde büyüdü ve baba A.Ö'nün gözü döndü. Silahı alan baba, eşi Nefik Ö, , kızı Seher Ö ve oğlu Selahattin Ö 'yü hedef alarak onlara ateş etti. Eşi ve çocuklarına kurşun yağdıran cani baba hemen evden kaçtı. Silah seslerini duyan komşuları ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri evde 3 kişiyi yerde kanlar içinde buldu. Yapılan ilk incelemede Nefik Ö, Seher Ö ve Selahattin Ö'nün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin cesetleri , otopsi işlemleri yapılması için morga kaldırılırken polis ekipleri, eşi ve çocuklarını katleden caniyi yakalamak için çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kısa sürede sonuç verdi ve A.Ö yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülen zanlının işlemleri devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Yerel Haberler Haberleri