PTT'den Verilen Maske Siparişleri İptal mı Olacak? E Devlet'ten Tekrar Başvuru Yapmak Gerekiyor mu?

PTT eavm sayfasından maske siparişi durduruldu. Maske sipraiş sayfası e devlet kapısına taşınıyor. Peki PTT sayfasından verilen maske siparişleri iptal edilecek mi? Yeni başvuru yapmak gerekli mi?

PTT 'den verilen maske siparişleri iptal mi olacak?

Maske siparişleri epttavm sayfasından dün akşam başlamıştı. Devletin vatandaşlara haftada 5 tane vereceği  katlı maskeler için kısa sürede rekor başvuru oldu. Bu nedenle PTT 'nin avm sayfası çöktü. Sayfanın çökmesi sonrası bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada maske siparişlerinin e Devlet kapısı üzerindne alınması için çalışmaların başlatıldığına yer verildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz"

ÖNCEKİ MASKE SİPARİŞLERİ NE OLACAK?

epttavm sayfası ilk açıldığında on binlerce kişi maske siparişi vermişti. Başvuru sayfasının e Devlete taşınması sonrası bu vatandaşlar , siparişlerin iptal olup olmayacağını , e Devlet kapısından tekrar başvuru yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. 

e PTT sayfasından verilen maske siparişleri iptal olmayacak ve vatandaşlara verilecek. 

e Devlet maske sipariş sayfası henüz açılmadı. Sayfa açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Türkiye Haberleri