İsmail Koncuk: Hadi Hayırlı Olsun , Suriyeli İşçiler 1 Mayıs'ta Meydanda...

İYİ Parti Adana Milletvekili ve GİK Üyesi İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik ve suriyeli işçiler meselesine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve GİK Üyesi İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik, suriyeli meselesi ve gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

1 Mayıs'ta Suriyeli işçilerin de meydanlara ineceğini söyleyen İsmail Koncuk, 'Hadi hayırlı olsun. Suriyeli işçiler de, 1 Mayıs’ta hak aramak için meydanlara inecekmiş. Talepleri, sigortalı çalışmak, maaşlarının daha yüksek hale getirilmesi. Buradan hareketle, 10-20 yıl sonrasında, ülkemizi ve bizi nasıl problemler beklediğini, hayal edebilirsiniz.' ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki en büyük sorunların başında işsizliğin geldiğini söyleyen Koncuk, genç işsizliğin yüzde 26.7 , genel işsizliğin ise yüzde 14.7 olduğunu hatırlatarak, 'Biz neyi tartışıyoruz? fasa fiso' dedi. Koncuk, 'Genç işsizlik %26.7, genel işsizlik %14.7. Biz neyi tartışıyoruz? Faso fiso. Biz dahi, zaman zaman, “cambaza bak” oyununa düşüyoruz, gibi. Aslında ülkemizin en önemli gündemi işsizlik, daha da önemlisi genç işsizliktir. %26.7 genç işsizlikle Türkiye nereye?' ifadelerini kullandı.

Türkiye Haberleri