Çukurca'dan Acı Haber Geldi: Şehitlerimizin İsimleri Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2 askerimizin silah kazasında şehit olduğu bildirildi. Şehitlerimizin isimleri açıklandı.

Kahreden haber: 2 askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada , Hakkari' ye bağlı Çukurca ilçesinde yapılan atış eğitimi esnasında bir kaza meydana geldiği bildirildi. Meydana gelen kazada iki askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki askerimizin tedavileri devam ediyor. 

MSB 'den acı olay ile ilgili bir yazılı açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hakkari Çukurca bölgesinde 15 Ocak 2020 tarihinde atış eğitimi esnasında meydana gelen kazada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şehitlerimizin isimlerine yer verildi. Atış kazasında Piyade Sözleşmeli Er Tolga Kaplan ile Piyade Sözleşmeli Er Sait Miyanyedi şehit oldu. 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. 

Türkiye Haberleri