Hazırlıklar Başladı: TJK At Yarışları Başlama Tarihi Belli Oluyor

Koronavirüs nedeniyle iptal edilen at yarışları için geri sayım başladı. 11 Mayıs günü başlayan normalleşme planları kapsamında bu konu da görüşüldü. Peki at yarışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

At yarışları ile ilgili açıklama geldi.

Türkiye Jokey Kulübü , Mart ayında korona virüs salgını nedeniyle at yarışlarını iptal ettiğini duyurdu. Koronavirüs salgını için alınan önlemler sonucu iptal edilen at yarışlarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yarış severler, yarışların ne zaman açılacağını internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu süreci takipçilerimizle anbean paylaşıyoruz. Peki at yarışları ne zaman başlayacak? TJK at yarışlarını hangi gün başlatacak? 

AT YARIŞLARI HANGİ GÜN ERTELENDİ?

20 Mayıs 2020 günü yapılan açıklamada Türkiye Jokey Kulübü, korona önlemleri kapsamında at yarışlarının ertelendiğini duyurdu. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

AT YARIŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türkiye JJokey Kulübü , at yarışlarının yeniden başlaması için hazırlıklara başlıyor.

11 Mayıs 2020 günü normalleşme planları başladı. Yürürlüğe konulan normalleşme planlarında spor müsabakaları için karar geçtiğimiz gün verildi. Spor müsabakalarının önümüzdeki hafta başlayacağı bildirildi.

Spor müsabakalarının başlaması ile birlikte TJK , at yarışları için hazırlığa başlayacak. Haziran ayına at yarışlarının başlayacağı bildirildi. 

Net tarih belli olduğunda takipçilerimize aktaracağız. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Spor Haberleri