Memur Adayları Sosyal Medyada Birleşti! "KPSS B Her Sene"

KPSS'ye KPSS adaylarının B grubu için sınavın her yıl yapılmasına yönelik talepleri devam ediyor. Senelerdir seslerini duyurmaya çalışan adaylar, sosyal medyada birleşti.

Üvey evlat muamelesi gördüğünü belirten binlerce aday sosyal medya hesaplarından yetkililere seslenmeye çalışıyor. İşte Adayların Mesajlarından Bazıları: 

  • Allah’ım bu mübarek cuma gününde ettiğimiz duaları kabul eyle. Dualarımızın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımızı affet yarabbim.Bizleri ÖSYM’nin vicdanına bırakma Allah’ım emeklerimizden daha fazlasını nasip eyle.
  • Ben bir sosyal çalışmacı olarak hiçbir adaletsizliğe göz yumulmaması gerektiğini her adaletsizliğin yeni bir adaletsizliğe neden olabileceğini defalarca gördüm. bunun daha fazla sürmesini istemiyoruz.
  • Değişmesi gereken onca şey var. Sınavın zorluğundan mı, sürenin yetmemesinden mi yakınalım hangisini düzeltmeniz gerektiğini mi düşünelim. Biz gençler bu sistemden çok yorulduk. Duyun bizi ÖSYM.
  • Sınav her yıl olmalı onca emek tek bir hatayla yok olmasın.
  • İstediğiniz mesleğe istediğiniz gibi pozisyon yaratıyorsunuz ve istediğiniz kadar alım yapıyorsunuz! Bizlere gelince hiçbir şey yolunda gitmiyor. Artık bizim de alımlarımız artırılsın ve B grubu seneye de sınava girsin.

SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİNE DAİR TÜM GELİŞMELER: https://twitter.com/search?q=%23kpssbhersene&src=trend_click&vertical=trends

Sınavlar Haberleri