AUZEF Bütünleme Sınav Sonuçları Erişime Açıldı

2019 AUZEF Bütünleme sınav sonuçları, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nce öğrencilerin erişimine açıldı.

AUZEF Bütünleme sınav sonuçlarına öğrenciler, AKSİS giriş sayfası üzerinden erişim sağlayabiliyorlar. Binlerce öğrenci ve ailesinin merakla beklediği bütünleme sınavı sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı.

SONUÇLAR AKSİS ÜZERİNDEN KONTROL EDİLEBİLİR

Açıklama İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden geldi. Resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede; öğrencilerin sınav sonuçlarına "https://aksis.istanbul.edu.tr/Account/LogOn?ReturnUrl=%2f&AspxAutoDetectCookieSupport=1" adresinden kullanıcı adı ve şifresiyle erişebileceği belirtildi. Bu arada, 2019-2020 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş kesin kayıt işlemlerinin başlayacağı tarih de netleşmiş durumda. İlgili resmi sayfadan yapılan bilgilendirmede, kesin kayıt işlemlerinin 26 Ağustos ile 2 Eylül 2019 tarihinde yapılacağı, yedek kayıt için ise 12-13 Eylül'de başvuruların alınacağı öğrenildi.

AYRINTILI TAKVİM

Öğrenciler, http://cdn.istanbul.edu.tr/FileHandler2.ashx?f=2019-2020-lisans-onlisans-ayrintili-takvim-(9).xlsx adresinden ayrıntılı takivm bilgisine erişim sağlayabilecekler.

Sınavlar Haberleri