Konya'da Liseli Gence Dehşeti Yaşattılar: Tuvalette Dövülen Öğrencinin Elmacık Kemiği Kırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir lise öğrencisi, 4 arkadaşı tarafından okul tuvaletinde feci şekilde darp edildi. Elmacık kemiği kırılan öğrenci hastaneye kaldırılırken, şüpheli öğrenciler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Konya'nın Kulu ilçesindeki bir lisede yaşanan akran zorbalığı, kan donduran bir şiddet olayına dönüştü. İddiaya göre 15 yaşındaki lise öğrencisi H.S., 4 arkadaşı tarafından okulun tuvaletinde pusuya düşürülerek feci şekilde darp edildi.

Olay, 15 yaşındaki Y.B.'nin, daha önce halı sahada kendisine küfrettiğini öne sürdüğü H.S.'yi konuşma bahanesiyle tuvalete çağırmasıyla başladı. Tuvalette başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Y.B. ve yanındaki arkadaşları K.Y. (15), B.E. (15) ve C.K. (15), H.S.'ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu H.S.'nin elmacık kemiğinde kırıklar oluştu.

Durumu fark eden öğretmenlerin ihbarı üzerine okula derhal sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenci H.S., ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheli öğrenci, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kamudan Haber Haberleri