Kırıkkale Üniversitesi'ne 92 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı için Başvurular 7 Aralık'ta Sona Erecek

Kırıkkale Üniversitesi'ne kadrolu kamu işçisi alımı için 3 Aralık itibariyle başlayan başvuru işlemleri 7 Aralık'ta sona erecek.

Resmi Gazete'de geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda Kırıkkale Üniversitesi'ne Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Temizlik Hizmetleri,  Hasta Bakımı  ve Temizliği Hizmetleri hizmetleri için noter kurası ve noter kurası + sözlü sınav ile kadrolu kamu işçisi alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuruların 3 Aralık ile 7 Aralık tarihlerinde İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği kaydedilmiş, başvuruların sadece online alınacağı vurgulanmıştı.

Resmi duyuruda başvuru süreciyle ilgili, "İşçi alımına ilişkin bu ilana başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden 03/12/2020 – 07/12/2020 tarihleri arasında elektronik (online) olarak yapılacaktır. Kura yeri, tarihi ve saati İŞKUR açık iş ilanında belirtilecektir. İlan edilen tüm pozisyonlara atanacaklar için deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca 2 (iki) aydır. Başvuru şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları; ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırılacaktır." denilirken, kontenjan dağılımı şu şekilde oldu

Kamudan Haber Haberleri