Eğitim Dünyası Yasta: İstanbul'da İki Öğretmen Peş Peşe Hayatını Kaybetti

İstanbul eğitim camiası, iki değerli öğretmenin peş peşe gelen vefat haberleriyle sarsıldı. Eyüp Sultan'da görevli sınıf öğretmeni Üner Altun ve Beşiktaş'ta görevli Edebiyat öğretmeni Metin Günaydın hayatını kaybetti.

Eğitim dünyası, İstanbul'dan art arda gelen iki acı haberle yasa boğuldu. Kentin farklı ilçelerinde görev yapan iki değerli öğretmen, Üner Altun ve Metin Günaydın'ın vefatı, sevenlerini ve öğrencilerini derinden üzdü.

İlk acı haber Eyüp Sultan'dan geldi. Şair Nabi İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Üner Altun, geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Altun'un vefatı, görev yaptığı okulda ve çevresinde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kısa bir süre sonra ise Beşiktaş'tan bir vefat haberi daha geldi. Ziya Kalkavan Denizcilik ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sevilen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Metin Günaydın'ın da hayata veda ettiği öğrenildi.

Yaşanan bu iki acı kayıp üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eyüp Sultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajları yayımladı. Yayımlanan mesajlarda, hayatını kaybeden öğretmenlere Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Kamudan Haber Haberleri