Aydın'da Lise Önünde Dehşet: Tartışma Kanlı Bitti, 2 Öğrenci Bıçaklandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir lisenin önünde öğrenciler arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Saldırıda yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelilerin peşinde.

Aydın'ın merkez Efeler ilçesinde, bir lise önünde öğrenciler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bıçaklı kavgaya dönüşen olayda iki öğrenci yaralanırken, saldırgan şüpheliler olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, Fatih Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarındaki bir parkta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, okul dışından gelen İ.Y. ve M.C.A. isimli şahıslar, okulda öğrenim gören A.B. ve Z.T.'yi konuşmak için dışarı çağırdı.

Parkta buluşan gençler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İ.Y. ve M.C.A., yanlarında bulunan bıçaklarla A.B. ve Z.T.'yi yaraladıktan sonra hızla bölgeden uzaklaştı.

Çevre sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk etti.

Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, park ve çevresini güvenlik şeridiyle kapatarak delil araştırması yaptı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Kamudan Haber Haberleri