Sağlık Bakanlığı KPSS ve Kura ile 5430 İşçi ve Personel Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan art arda duyurularda KPSS puanı ile ve kura yöntemi ile personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunlarından yapılacak işçi ve personel alımlarının başvuru bilgileri haberimizde.

Sağlık Bakanlığı kura ile 2430, KPSS ile 3000 personel alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından son günlerde yayımlanan ilanlarda , fakrlı kadrolarda istihdam etmek üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile 3 bin personel alımı yapılacağı duyurulurken kura ile işçi ve personel alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel ve işçi alımı duyurularına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel koşulları taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak,

- 18 yaşını doldurmuş olmak

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Anayasal Düzen ve bu düzenin işleyişine, Özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak, ( yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak ) 6- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

İLAN DETAYLARI

Sağlık Bakanlığı tarafındna yayımlanan ilanların detayları şu şekilde:

Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile mülakatsız 3 bin personel alımı detayları için TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı için TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı 2180 personel alımı için TIKLAYIN

Kamu Personel Alımı Haberleri