Jandarma Memur Alımına Yoğun Başvuru-İşte Başvuru Sayfası 2020

Jandarma en az lise mezunu adaylar arasından farklı kadrolara memur alımı yapıyor. Toplamda 113 memur ve kamu personeli alımına şimdiden yoğun başvuru oldu. 5 Ocak 2020 tarihinde sona erecek başvurunun detayları ve başvuruların alındığı adres haberimizde. İşte ilan.

Jandarma memur alımına yoğun başvuru.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı sonunda yayımladığı duyuruda memur alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından farklı kadrolara yapılan memur alımına yoğun başvuru oldu.

İKİ İLAN YAYIMLANDI

Jandarma 17 Aralık 2019 günü yayımladığı iki ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından 113 memur ve sözleşmeli kamu personeli almı yapacağını duyurdu. 

İlana başvuraNlar bu sayfada  >> TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

Jandarma tarafından yayımlanan memur alımının başvuru genel şartları şu şekilde;

- T.C. Vatandaşı olmak.

- İnternetten yapılan başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

- TCK 'nın 53 ’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,

- Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik yapmış yahut tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,

- Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak,

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLARI

Jandarma memur alımında kadrolar ve özel şartlar şu şekilde;

BAŞVURU EKRANI

Jandarma memur alımı başvurusu internet üzerinden alınıyor. İki ilanın başvuru ekranı için TIKLAYIN

YOĞUN BAŞVURU

Başvuru sayısına dair bilgi edinemedik. Ancak Jandarma 'dan edindiğimiz  bilgilere göre ilana çok sayıda adayın başvuru yaptığı öğrenildi.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız/yapacağınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN, JANDARMA UZMAN ALIMINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı Personel Alımları Haberleri