Yine Hakkıyla Memur Polis Olmak İsteyenlerin Hakkı Yeniyor: "Bazı Cemaatler, Tarikatlar Devlete Sızmaya Çalışıyor"

Nedim Şener yaptığı son dakika açıklamasında , bazı cemaat ve tarikatların devlete sızmaya çalıştığını söyledi.

Nedim Şener'den flaş açıklama: Devlete sızmaya çalışanlar var.

Haber Global adlı kanalda Jülide Ateş'in sunumu ile ekranlara gelen programa konuk olan Nedim Şener, bazı cemaat ve tarikatların devlete sızmaya çalıştığını söyledi. FETÖ'den boşalan kadrolara sızmaya çalışıldığını, bunun istihbarat raporlarında da görüldüğünü söyleyen Şener, "Cemaat ve tarikatlar Türkiye için bir tehdit mi?" sorusuna cevap verdi.

Şener yaptığı açıklamada, "Devletin içine sızmaya çalışan kim olursa olsun ne derseniz deyin bu bir tehdittir. Eğer adalette siz acaba hangi tarikattan ya da cemaatten birini bulayım ki işimi halledeyim noktasına gelmişseniz, o devlet çürür." ifadelerini kullandı.

"EMNİYET, YARGI İSTİHBARAT"

Şener sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yargıda, emniyette, istihbaratta  bunu yapıyorsanız o devletten hayır gelmez, yıkılır. Böyle yapılar var mı? Maalesef var. Nereden biliyoruz bunu? Devletin istihbarat raporlarında biliyoruz. Holdingleşmekten geri durmuyorlar, para toplamaktan geri durmuyorlar. Çünkü niye? İlmi yönden toplumun gönlünde bir yer edinmek değil, maddi güç sağlayarak FETÖ'nün boşalttığı alanlarda güç sahibi olmaya çalışıyorlar."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA

Gündem Haberleri